Τετάρτη 25 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ»
Καταγγέλλει τη νέα επιχείρηση στρατιωτικού τύπου

Ανακοίνωση, με αφορμή τα χτεσινά γεγονότα εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων «Ελληνικής Χαλυβουργίας». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής Χαλυβουργίας "Η Ενότητα" καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ που με μια στρατιωτικού τύπου επιχείρηση και με την προστασία εκατοντάδων ανδρών των ΜΑΤ και της αστυνομίας έβαλαν πάλι σήμερα, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί νταλίκες να φορτώσουν το παλιό εμπόρευμα του Μάνεση, που για 9 μήνες ήταν στις αποθήκες, ενώ οι εργαζόμενοι απεργούν. Παράλληλα, έκλεισαν και την εθνική οδό ταλαιπωρώντας χιλιάδες κόσμο.

Οι χαλυβουργοί, μετά και την τελευταία μας Γενική Συνέλευση το Σάββατο 21.7.2012 αποφασίσαμε με συντριπτική πλειοψηφία τη συνέχιση της απεργίας.

Δηλώνουμε πως το εργοστάσιο θα λειτουργήσει μόνο όταν το αποφασίσουν οι χαλυβουργοί, που τόσα χρόνια δίνουμε τη ζωή μας για να θησαυρίζει ο Μάνεσης.

Γνωρίζουμε καλύτερα απ' τον καθένα πότε και με ποιους μπορεί να λειτουργήσει το εργοστάσιο. Το εργοστάσιο, παρά τις προσπάθειες της τρικομματικής κυβέρνησης και του Μάνεση, δε λειτουργεί.

Τέλος, καλούμε τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ άμεσα να διενεργήσει έλεγχο στο εργοστάσιο, γιατί προφανώς δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Γνωρίζει άλλωστε ο Ειδικός Γραμματέας ότι οι εργαζόμενοι εδώ και 9 μήνες απεργούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ