Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο να παραμένει υπουργός ο Γιαννόπουλος!
ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για τη δίωξη κατά του «Ριζοσπάστη»

Στο σημερινό «Ρ» μιλούν καταδικάζοντας την πρακτική του υπουργού Διακιοσύνης κορυφαία στελέχη όλου του πολιτικού φάσματος, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές

Σοβαρές αντιδράσεις δημιουργεί ήδη η πολιτική δίωξη του υπουργού Δικαιοσύνης κατά του «Ριζοσπάστη», από προσωπικότητες της κοινωνικοπολιτικής ζωής της χώρας. Κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, των άλλων πολιτικών κομμάτων, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, μαζικοί φορείς συνεχίζουν να στέλνουν δηλώσεις συμπαράστασης στο «Ρ» και καταδίκης της κυβερνητικής πρακτικής να ποινικοποιεί την πολιτική κριτική, τις διαφορετικές εκτιμήσεις και θέσεις για το ρόλο προσώπων, κομμάτων, γεγονότων, στο διάβα της ιστορίας.

Στο σημερινό «Ρ» μιλούν ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Μαγκάκης, η πρώην υπουργός Ντ. Μπακογιάννη, ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ Μ. Δασκαλάκης κ.ά.

Ο κ. Γιαννόπουλος πρέπει να παραιτηθεί εάν θέλει να ασκεί διώξεις ενάντια σε εφημερίδες, ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα, που του ασκούν πολιτική κριτική ή αμφισβητούν αυτά που ο ίδιος χρησιμοποίησε για τις ανάγκες του πολιτικού μάρκετινγκ, πατώντας πάνω στην αγωνιστική ιστορία της Αντίστασης, πατώντας πάνω σε ιδανικά αγωνιστών που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για να λευτερωθεί αυτός ο τόπος, τόνισε σε συνέντευξή του στον «902» ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ και διευθυντής της εφημερίδας.

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 _ 7


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ