Σάββατο 19 Μάη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

Το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την εκλογική αναμέτρηση του Ιούνη, που θα κυκλοφορήσει ως ένθετο στον αυριανό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη», παρουσίασε, χτες, η Αλέκα Παπαρήγα

  • Θέλουν το ΚΚΕ στην κυβέρνηση για να μην έχουν δυναμική αντιπολίτευση, να μην υπάρχει ισχυρό αντίβαρο στην κοινωνία. Και οι δύο εκδοχές διαχείρισης, κεντροδεξιά ή αριστερή, ανεξαρτήτως των διαφορών τους, θα οδηγήσουν: Στην ανάπτυξη με διαρκή λιτότητα και ανεργία - ευκαιριακή εργασία, με βαλκανικούς και κινέζικους, ινδικούς μισθούς, με κοινωνικές παροχές εξαθλίωσης.
  • Κανένας τίμιος, έμπειρος αγωνιστής δεν πρέπει να επιτρέψει να περάσει η στρατηγική αποδυνάμωσης του ΚΚΕ, δηλαδή να περάσει η τιμωρία τους και οι απειλές του συστήματος σε βάρος του Κόμματος γιατί δε θέλει να παγιδεύσει και να αυτοπαγιδευτεί σε μια κυβέρνηση διαχείρισης σε βάρος του λαού.
  • Ο εργαζόμενος λαός που υποφέρει έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα καταργήσει το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, θα τον απαλλάξει από τις δεσμεύσεις της ιμπεριαλιστικής ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που θα γίνει ο ιδιοκτήτης του πλούτου της χώρας, θα αποφασίζει τι και πώς θα παράγεται, που θα καταργήσει την ανεργία και τις περιφερειακές ανισότητες. Που θα αναπτύσσει τις διεθνείς οικονομικές συνεργασίες της χώρας με κριτήριο το αμοιβαίο όφελος των λαών.

ΣΕΛ.  7  -  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ