Πέμπτη 19 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταίο «αντίο»

Eurokinissi

Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που σε όλη του τη ζωή, με λεβεντιά και αφοσίωση υπηρέτησε το ελληνικό τραγούδι, φτάνοντας στην κορυφή της καλλιτεχνικής καταξίωσης και της λαϊκής αποδοχής.

Από τις 10 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό από όλους όσοι τον αγάπησαν, από όλους εκείνους που γεύτηκαν τις μοναδικές ερμηνείες του - καρποί συνεργασίας του με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ), για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό λογαριασμού 064/48000015.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ