Τρίτη 10 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Διεθνής μέρα δράσης για τους πολιτικούς κρατούμενους του Ισραήλ

Στις 17 Απρίλη παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στην ισραηλινή πρεσβεία για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον αγωνιστή παλαιστινιακό λαό

Συχνές είναι οι διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Οχθη για την απελευθέρωση των χιλιάδων πολιτικών κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές
Συχνές είναι οι διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Οχθη για την απελευθέρωση των χιλιάδων πολιτικών κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) διοργανώνει διεθνή μέρα δράσης στις 17 Απρίλη για την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ.

Τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συμμετέχουν στη διεθνή μέρα της ΠΣΟ και θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα την Τρίτη 17 Απρίλη στις 6.30 μ.μ.

Σε ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας σημειώνεται: «Απαιτούμε: Την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές και την επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων.

Την άμεση απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού από τη βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων, του στρατού του Ισραήλ.

Το σταμάτημα των εποικισμών και την αποχώρηση όλων των εποίκων που έχουν εγκατασταθεί πέρα από τα σύνορα του '67. Το γκρέμισμα του απαράδεκτου τείχους διαχωρισμού. Την άρση κάθε αποκλεισμού των Παλαιστινίων, στη Δυτική Οχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και στο λαό της Παλαιστίνης στον αγώνα για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου κράτους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ