Τρίτη 3 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Δραστηριότητες ενάντια στα ναρκωτικά
  • «Οχι» στη νομιμοποίηση της χρήσης και στην ιδιωτικοποίησης της απεξάρτησης, λέει η Ενωση Συλλόγων Γονέων των μαθητών Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και ζητά να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απαιτεί να διαμορφωθεί ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα παροχής υπηρεσιών απεξάρτησης, ικανό να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Να αυξηθούν τώρα οι κρατικές δαπάνες υπέρ των υπηρεσιών πρόληψης, θεραπείας, κοινωνικής επανένταξης και έρευνας. Για πλήρη εργασιακή και κοινωνική επανεξέταση των απεξαρτημένων.
  • Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του ΕΣΥΝ και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Πιερίας διοργανώνουν εκδήλωση, αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη». Ομιλητές: Παναγιώτης Γεωργάκας μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΣΥΝ, Ηλίας Κονδύλης πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του ΕΣΥΝ.
  • Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», την Παρασκευή 6 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ομιλητές: Ηλίας Μιχαλαρέας δρ. Ψυχολογίας και Κοινωνικής Γεωγραφίας και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ