Σάββατο 25 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΧΤΙΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ
Πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς

Η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί πλατύ άνοιγμα με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς:

  • Την Τρίτη 28/2 στην Τράπεζα της Ελλάδας, στην Εθνική Τράπεζα στο Call Center, στο δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, στις Διευθύνσεις της Αγροτικής Τράπεζας στον οδό Συγγρού, στο Κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank, στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Συγγρού, στο Μηχανογραφικό Κέντρο της Εμπορικής Τράπεζας, στις Κεντρικές Υπηρεσίες της PROBANK, στις Υπηρεσίες της Eurobank στη Ν. Ιωνία, στις Υπηρεσίες Eurobank Cards στην Καλλιθέα, στις τράπεζες της Ηλιούπολης, στις τράπεζες των Μεγάρων, στην Εισπρακτική Εταιρεία Mellon, στην Εισπρακτική Εταιρεία EOS Matrix.
  • Την Τετάρτη 29/2 στις Υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας στον Γέρακα Αττικής, στις Υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας στη Λ. Αθηνών, στις Διευθύνσεις της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Κρήτης, στις Υπηρεσίες της Alpha Bank στον Αγ. Στέφανο Αττικής, στις Υπηρεσίες της Εμπορικής Cards, στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κοραή, στο δίκτυο καταστημάτων της Γενικής Τράπεζας, στην Εισπρακτική Εταιρεία First Data στον Αγ. Στέφανο Αττικής, στην Εισπρακτική Εταιρεία Phone Marketing, στην Εισπρακτική Εταιρεία Palladino, στις τράπεζες του Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ