Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επίκεντρο το «Γ. Καραϊσκάκης»

H αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ανοίγει σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 1) με τους δυο αντιπάλους να βρίσκονται σε τελείως αντίθετους δρόμους.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε: «Πάντα λέγαμε πως για το πρωτάθλημα μένει πολύς δρόμος ακόμη και μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Απ' αυτή τη στιγμή και μετά απομένουν δέκα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί... Πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες όπως μπήκαμε με τον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ενωσης, Νίκος Κωστένογλου, είπε: «Παίζουμε σε μια καυτή έδρα. Υπάρχει κίνητρο και από τις δύο ομάδες. Από τον Ολυμπιακό, διότι κυνηγά τον τίτλο, και από την πλευρά μας επειδή είμαστε μία μεγάλη ομάδα και επιβάλλεται να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι... Ομως, αν είμαστε αντικειμενικοί κριτές, να αποδεχθούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα, έχει τις περισσότερες επιλογές και τις περισσότερες, κατ' εμέ, ελπίδες να κερδίσει το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο όμως, με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα που θεωρητικά στα χαρτιά είναι το φαβορί, αυτή τη στιγμή δηλαδή ο Ολυμπιακός, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι και η νικήτρια. Εμείς επιβάλλεται με οποιοδήποτε αντίπαλο να διεκδικούμε τη νίκη».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ