Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Αύριο στάση εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Με τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) και συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη απαντούν αύριο οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στις αποφάσεις της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. για την εφεδρεία, τις απολύσεις συμβασιούχων και των επικουρικών και στη μείωση των μισθών.

Την απόφαση για την αυριανή κινητοποίηση την πήρε το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στο υπουργείο Υγείας, ώρα 11.30 π.μ., και θα ακολουθήσουν πορείες προς τα συναρμόδια υπουργεία. Στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν συγκεντρώσεις στα γραφεία των Υγειονομικών Περιφερειών, ώρα 11.30 π.μ.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Δημόσια Υγεία - Πρόνοια στην ΠΟΕΔΗΝ καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας και στις συγκεντρώσεις με το σύνθημα: «Οχι στην εφεδρεία. Μαζικές προσλήψεις. Ενταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά (ΒΑΕ) και αυξήσεις στους μισθούς... Να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου και αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ