Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Φοβού τον καρχαρία

Σε συναγερμό βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Περθ, με τη συμμετοχή και Ελλήνων αθλητών, καθώς η εμφάνιση καρχαρία έβαλε «φωτιά» στους αγώνες!

Το επικίνδυνο σαρκοβόρο ψάρι έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Τρίτης κοντά στο θαλάσσιο στίβο όπου λαμβάνει χώρα η διοργάνωση, όπως αποκάλυψε ψαράς της περιοχής. «Η ασφάλεια των ιστιοπλόων είναι η κορυφαία προτεραιότητα για μας», σχολίασε ο διευθυντής του Παγκοσμίου, Τζον Λόνγκλεϊ, ο οποίος τόνισε ότι ήδη οι περιπολίες των λιμενικών σκαφών έχουν διπλασιαστεί, προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αθλητών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μετά την αναβολή των ιστιοδρομιών της δεύτερης ημέρας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, κανονικά διεξήχθησαν οι κούρσες χτες. Από ελληνικής πλευράς, την καλύτερη θέση κατέχουν το δίδυμο Μάντης/Καγιαλής στα 470 των ανδρών, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Στην ίδια κατηγορία, οι Καμπουρίδης/Παπαδόπουλος είναι 23οι με 43 βαθμούς.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Γιάννης Μιτάκης είναι 17ος στα Finn με 47 βαθμούς, η Σκαρλάτου 27η στα RSX με 67 βαθμούς και η Αγραφιώτη 32 στα Laser Randial με 117 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ