Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα επεισόδια στην κωλοτούμπα

Οποιος θυμάται την εποχή που το σκάνδαλο Βατοπεδίου ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, θα θυμάται ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είχε βγει στα κεραμίδια και έσκουζε για υπεύθυνους, ευθύνες και αδικήματα, αξιώνοντας μετ' επιτάσεως να κάτσουν οι ένοχοι στο σκαμνί, μην εξαιρώντας απ' αυτούς και τους υπευθύνους της Μονής. Εκτοτε, άλλαξε στάση και θέση και ο πρόεδρός του, Γ. Καρατζαφέρης, εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια, δηλώνοντας ότι μέσα στην «αντάρα» παρασύρθηκε και είπε και μια λέξη παραπάνω! Μάλιστα, επισκέφτηκε το Βατοπέδι όπου συναντήθηκε με τον Εφραίμ.

Χτες, το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Ηγούμενος Εφραίμ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσότερο από κάθε άλλον Ελληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας. Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου Πούτιν λέει πολλά. Γι' άλλη μια φορά, το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το Αγιο Ορος, στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης της χώρα. Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Ελληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της πατρίδος. Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς. Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Οχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως».

Η νέα κωλοτούμπα είναι καταφανέστατη. Δεν είναι όμως η μοναδική το τελευταίο διάστημα. Ο Καρατζαφέρης έλεγε μέχρι πρόσφατα ότι ο Λ. Παπαδήμος δεν κάνει για πρωθυπουργός και τώρα εμφανίζεται να τον έχει επιβάλει σαν επικεφαλής στη συγκυβέρνηση. Ο ΛΑ.Ο.Σ. έσκουζε για το σκάνδαλο με τη «Ζήμενς», στην πρώτη του όμως παρέμβαση στη Βουλή σαν υπουργός Υποδομών, ο Μ. Βορίδης ζήτησε να κλείσουν άρον άρον οι «εκκρεμότητες» με την πολυεθνική, για να προχωρήσουν τα έργα στο Μετρό! Ξελασπώνει, δηλαδή, την πολυεθνική, και μέσω αυτής συνολικά το κεφάλαιο και τις διαπλεκόμενες μπίζνες με το αστικό κράτος. Αυτό είναι το αντιδραστικό και επικίνδυνο μόρφωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., στο οποίο το αστικό σύστημα ανέθεσε αναβαθμισμένο ρόλο, για να βγάλει προς όφελός του τη βρώμικη δουλειά.


Β.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ