Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προετοιμάζεται ο εορτασμός σ' όλη τη χώρα

Ο αγωνιστικός εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου προετοιμάζεται σε όλη την Ελλάδα από Λαϊκές Επιτροπές, σωματεία, μαζικούς φορείς, συλλόγους και αγωνιστικές συσπειρώσεις φοιτητών και σπουδαστών κλπ.

Στη Θεσσαλονίκη, καλεί στον εορτασμό ο Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (περιόδου 1967-1974). Η αντιιμπεριαλιστική πορεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ. από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και θα ολοκληρωθεί στο αμερικάνικο προξενείο. Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, ο ΣΦΕΑ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

Στη Χαλκίδα, συγκροτήθηκε από σωματεία, μαζικούς φορείς και όργανα μαθητών και σπουδαστών «Επιτροπή για τον εορτασμό της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου», που καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία αγοράς. Επίσης, οι Επιτροπές Αγώνα του ΤΕΙ Χαλκίδας που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 16/11 στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα ψυχαγωγίας της Εστίας.

Στη Λάρισα, η Λαϊκή Επιτροπή του νομού καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Επίσης, αξιοποιώντας την απόφαση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για μιας ώρας στάση εργασίας, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη και ανήμερα της επετείου, θα γίνουν εκδηλώσεις στους τόπους δουλειάς.

Στην Ξάνθη, η Λαϊκή Επιτροπή καλεί σε συγκέντρωση και πορεία την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 5.30 το απόγευμα από την κεντρική πλατεία.

Στη Σάμο, η Γραμματεία Σάμου του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Καρλοβάσου.

Σε πλατιά σύσκεψη για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις 6 μ.μ. προχωρούν τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη, οι τοπικές Γραμματείες ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ