Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύμορφες δράσεις ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Βάζοντας στο στόχαστρο το μυαλό και την ψυχή της νεολαίας, η κυβέρνηση κατευθύνεται με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, στην απελευθέρωση και νομιμοποίηση των ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για μια ακόμη αντιδραστική και επικίνδυνη ενέργεια, όπως είναι η συνολική πολιτική της, η οποία σηματοδοτεί την καταστολή των συνειδήσεων μέσω της χρήσης ναρκωτικών. Στόχος είναι η χειραγώγηση και ο κοινωνικός έλεγχος σε βάθος χρόνου των νέων ανθρώπων, η νομιμοποίηση στα μάτια και το μυαλό του λαού των κοινωνικών αιτιών που παράγουν και αναπαράγουν το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης.

Η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ παίρνει την πρωτοβουλία και ξετυλίγει πολύμορφο πρόγραμμα ενημέρωσης και δράσης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα:

  • Η ΝΟ Αχαΐας διοργανώνει συσκέψεις - εκδηλώσεις, σήμερα, των μαθητικών Οργανώσεων Βάσης 3ου - 7ου Γυμνάσιου, 6ου - 11ου Λυκείου και Γυμνασίου - Λυκείου Βραχναίικων, στις 6.00μ.μ. στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» στην Πάτρα (Κανακάρη 159). Αύριο, των μαθητικών Οργανώσεων Βάσης 1ου - 6ου Γυμνασίου και Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου, στις 6.00μ.μ. στα γραφεία της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34), ενώ στις 10 το πρωί θα γίνει δρώμενο στην Πλ. Γεωργίου ενάντια στο νομοσχέδιο.
  • Η ΝΟ ΑΕΙ Πάτρας διοργανώνει συσκέψεις - εκδηλώσεις, σήμερα, στις 12 το μεσημέρι: Οι ΟΒ Μαθηματικού, Επιστήμης Υλικών και Γεωλογικού, στην αίθουσα ΑΘΕ4. Η ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών, στην αίθουσα ΑΠ. Οι ΟΒ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών, στην αίθουσα ΗΛ6. Οι ΟΒ Παιδαγωγικών, στην αίθουσα Τ7.
  • Στη ΝΟ Μεσσηνίας σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, οι ΟΒ του ΤΕΙ Καλαμάτας διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου 8x8 στο γήπεδο του ΤΕΙ. Στις 7.30 το απόγευμα, οι μαθητικές ΟΒ διοργανώνουν ποδηλατοδρομεία από την κεντρική πλατεία. Αύριο, στις 8 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλαμάτα.
  • Στη ΝΟ Αρκαδίας, σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, οι ΟΒ του ΑΕΙ Τρίπολης διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο έναντι του πανεπιστήμιου.
  • Η ΝΟ Ηλείας, σήμερα, θα προχωρήσει σε εξορμήσεις με ερωτηματολόγια στους χώρους κατάρτισης του Πύργου. Την Κυριακή στις 7 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πύργο.
  • Η ΝΟ Κεφαλονιάς, αύριο, στις 7 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση με συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων στο Εργατικό Κέντρο.
  • Η ΝΟ Ζακύνθου, αύριο, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο.
  • Η ΝΟ Λακωνίας, την Κυριακή, στις 6 μ.μ. σύσκεψη - εκδήλωση στα γραφεία του ΚΚΕ στη Σπάρτη, όπου θα μιλήσει ο Ψωρομύτης Γιώργος, γραμματέας του ΝΣ Λακωνίας της ΚΝΕ και στις 8 μ.μ., σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στην Τρίπολη, όπου θα μιλήσει ο Αμπντούλ Μαλάκ Μαξίμ, γραμματέας του ΝΣ Αρκαδίας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ