Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Σε διαφορετικές πτήσεις οι «Δικέφαλοι»

Βρισκόμενοι σε τελείως αντίθετη κατάσταση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 4ης αγωνιστικής των ομίλων τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης να θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση και τον αντίστοιχο της Αθήνας να παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ (20.00 ΑΝΤ1)

Χωρίς να έχει το περιθώριο στραβοπατήματος αφού σε αυτή την περίπτωση θα χαλάσει ότι έχτιζε μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για τον στόχο που είναι η μια εκ των δυο θέσεων που οδηγεί στον επόμενο γύρο. Αν και η Ρόβερς θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (και εκ των πιο αδύναμων της διοργάνωσης) οι δυσκολίες των ασπρόμαυρων να κάμψουν την αντίστασή της στο προηγούμενο παιχνίδι, η κακή ψυχολογία των παικτών από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι μέτριες εμφανίσει της ομάδας, είναι τα σημεία που προβληματίζουν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι. Συν τοις άλλοις, ο Ρουμάνος προπονητής θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Πάμπλο Γκαρσία στην άμυνα. Πάντως, ακόμα και έτσι, στους Θεσσαλονικείς υπάρχει η αισιοδοξία ότι η δεύτερη νίκη επί της ιρλανδικής ομάδας θα επιτευχθεί, κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, ιδιαίτερα μάλιστα εάν το βολέψει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα όπου θα κοντραριστούν η Ρούμπιν Καζάν με την Τότεναμ.

ΑΕΚ - Λοκομοτίβ Μόσχας (22.00 ΑΝΤ1)

Με σαφώς καλύτερη ψυχολογία απ' ό,τι πήγε στο προηγούμενο παιχνίδι στη Μόσχα, αφού έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα (κυρίως οι εμφανίσεις της ομάδας) αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Νίκο Κωστένογλου να παραδέχεται ότι το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ενδιαφέρει περισσότερο, η ΑΕΚ παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί στον όμιλο της διοργάνωσης. Η Ενωση θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις όποιες (λιγοστές) ελπίδες έχει για πρόκριση που πλέον βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από αυτή, αφού θα πρέπει να γίνει και συνδυασμός αποτελεσμάτων. Ο προπονητής της Ενωσης προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα, τόσο για να ξεκουράσει βασικούς παίκτες όσο και για λόγους ανάγκης όπως η περίπτωση του Καλά που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου, όποιοι και να παίξουν η νίκη είναι το ζητούμενο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αντερλεχτ θα υποδεχθεί την Στουρμ Γκρατς.


Από το Δουβλίνο περνάει ο δρόμος της πρόκρισης στον επόμενο γύρο για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σήμερα την Σάμροκ Ρόβερς (φωτό από τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων)

MotionTeam

Από το Δουβλίνο περνάει ο δρόμος της πρόκρισης στον επόμενο γύρο για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σήμερα την Σάμροκ Ρόβερς (φωτό από τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ