Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2011 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ενοχλεί η αποκάλυψη των ρόλων

-- Αν με βρίσετε, σας απειλώ ότι θα πάω στον εισαγγελέα.

-- Πείτε μου πώς σας έβρισα;

-- Είπατε πως έχω διοριστεί για να εξυπηρετώ τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Αυτός ο διάλογος έγινε στην προχτεσινή συνάντηση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ με τη διοίκηση της εταιρείας. Αυτός που θίχτηκε ήταν ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, και τις απειλές που εκτόξευσε ήταν προς την Σ. Γατζία, εκπρόσωπο των ταξικών συνδικαλιστικών δυνάμεων στην Ομοσπονδία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Και τον προηγούμενο Μάη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατηγόρησε σε μια παρόμοια συνάντηση το ΚΚΕ για ανθελληνισμό γιατί κλείνει τα λιμάνια και την Ακρόπολη. Και εκείνη τη φορά η ενόχληση προκλήθηκε από την κριτική της συνδικαλίστριας ότι η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης, που είναι η παράδοση και αυτής της εταιρείας στα μονοπώλια. Οπως και τότε έτσι και σήμερα ενόχλησε τον εκπρόσωπο της διοίκησης η αποκάλυψη του ρόλου της. Αυτή τη φορά ενόχλησε τόσο πολύ που ο πρόεδρος δε δίστασε να καταφύγει σε απειλές.

Σε κάθε περίπτωση η ευαισθησία που επιδεικνύουν οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ στη συγκεκριμένη κριτική ένα πράγμα δείχνει: Πόσο τους ανησυχούν όσοι αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές ιδιωτικοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ