Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο ρετιρέ με ανατροπή

Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, αφού κατάφερε με ανατροπή να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να προηγηθεί, όμως με αντεπίθεση διαρκείας οι «ερυθρόλευκοι» (σ.σ. χτες ανακοινώθηκαν και επίσημα οι μεταγραφές Μόνχε και Ζαραδούκα για δυο χρόνια από το Βόλο) πήραν το τρίποντο και έπιασαν κορυφή μαζί με το «δικέφαλο του βορρά», αλλά δύο ακόμη συγκάτοικους στους εννιά βαθμούς.

Πρόκειται για την ΑΕΚ, που στις καθυστερήσεις του ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο πήρε το τρίποντο με κεφαλιά του Μανωλά. Το αποτέλεσμα αυτό, η κίνηση του σκόρερ να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του και η αγκαλιά των υπόλοιπων παικτών στον Ισπανό τεχνικό ήταν οι βασικοί λόγοι που έκαναν την ΠΑΕ να δώσει νέα παράταση στη θητεία του Χιμένεθ στο πάγκο της ομάδας (παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για συμφωνία με Κωστένογλου).

Στην κορυφή βρίσκεται επίσης και ο Ατρόμητος, που νίκησε στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό χάρη του επιθετικού κρεσέντο του Μήτρογλου, ο οποίος κυριολεκτικά ήταν... μία ομάδα μόνος του. Σημαντικές νίκες σημείωσαν ο ΠΑΣ Γιάννενα επί της ουραγού πλέον Κέρκυρας και ο ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης απέναντι στον Εργοτέλη. Τέλος, στο «Χαριλάου» ο Αρης που προβληματίζει στην αρχή της σεζόν έμεινε στο μηδέν με την Ξάνθη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1 (Μπαλάφας 25' - Φουστέρ 35', Τζεμπούρ 42'), Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-1 (Μανωλάς 92), Γιάννενα - Κέρκυρα 2-1 (Μπεσέρα 6' - Λαμπρόπουλος 44', Τζημόπουλος 68'), Αρης - Σκόντα Ξάνθη 0-0, Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-1 (Μήτρογλου 37', 51' - Εζενγκέλε 57'), ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-0 (Σίσιτς 30').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες) Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος 9, Γιάννενα 8, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός 7, Ξάνθη, ΟΦΗ, Εργοτέλης 4, Αρης, Αστέρας Τρίπολης 2, Κέρκυρα 1.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κέρκυρα - Ατρόμητος, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ξάνθη - Παναθηναϊκός, Γιάννενα - Πανιώνιος, Εργοτέλης - Αρης, ΠΑΟΚ - ΟΦΗ.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Μήτρογλου 4 γκολ, Κούτσι, Λέτε, Λέτο, Μπακαγιόκο 3.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ