Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κορυφώνονται το Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις

Μετά από ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της χώρας, με εκατοντάδες εκδηλώσεις, το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» κορυφώνεται στις αρχές Σεπτέμβρη με εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις, προβάλλοντας το «δικό σου δρόμο - για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό», όπως δηλώνει το κεντρικό του σύνθημα.

Στην Αθήνα, οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις 15 - 16 - 17 Σεπτέμβρη στο «πάρκο Τρίτση» στο Ιλιον, ενώ στη Θεσσαλονίκη τις εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει ο χώρος του «στρατοπέδου Μελά» στις 8 - 9 - 10 Σεπτέμβρη.

Νεανικές γιορτές, βήμα συζήτησης της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ανάδειξης της καλλιτεχνικής δημιουργίας και αντάμωμα της νεολαίας με την ΚΝΕ διοργανώνονται επίσης στις εξής πόλεις: Στην Πάτρα, στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο στις 9-10 Σεπτέμβρη. Στην Καλαμάτα και στην Αρτα 2-3 Σεπτέμβρη, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη και στη Σπάρτη στις 2 Σεπτέμβρη, στο Αργος και στη Ζάκυνθο στις 3 Σεπτέμβρη, στον Πύργο στις 9 Σεπτέμβρη, στην Κεφαλονιά και στη Λευκάδα στις 27 Αυγούστου, στο Ηράκλειο και στα Χανιά στις 8-9 Σεπτέμβρη, στο Ρέθυμνο στις 9 Σεπτέμβρη, στην Κέρκυρα 10 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ