Τετάρτη 13 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές

Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε χτες το απόγευμα σε υπαίθριο χώρο στον Αγιο Ιωάννη Κορωπίου. Στο σημείο επιχείρησαν 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

Να σημειωθεί ότι υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που προκλήθηκε στις 17.17 σε υπαίθριο χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ορφέως και Αναβύσσου, στην περιοχή της Σαρωνίδας. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην οδό Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο σε ξερά χόρτα και σκουπίδια. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Μαλανδρίνο Φωκίδας. Επί τόπου επιχείρησαν 27 πυροσβέστες. Ρίψεις νερού πραγματοποίησε ένα ελικόπτερο. Ελέγχονταν η πυρκαγιά, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βολίμες της Ζακύνθου (ως υπαίτιος συνελήφθη ένας 38χρονος), ενώ υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Ιππειος Λέσβου, αλλά και στο Αργάσι, στον Παντοκράτορα και στην Αναφωνήτρια Ζακύνθου.

Επίσης, πυρκαγιά μαίνονταν χτες στον Λαγκαδά Αρεόπολης. Στην περιοχή επιχειρούσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 12 ατόμων, όπως και δύο αεροσκάφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ