Πέμπτη 23 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μάχη με μεγάλη σημασία

Τη συνέχιση της οικονομικής εξόρμησης - που γίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρου - αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή της. Συγκεκριμένα, η κλήρωση της λαχειοφόρου - που είχε ημερομηνίες κλήρωσης 6 και 12 Ιούλη - θα γίνει στις 29 Νοέμβρη και 6 Δεκέμβρη.

Οπως υπογραμμίζει η ΕΓ του ΠΑΜΕ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, όλο το προηγούμενο διάστημα εκατοντάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ενίσχυσης του ΠΑΜΕ κυριολεκτικά από το υστέρημά τους. «Η θετική ανταπόκριση - σημειώνει μεταξύ άλλων - των εργαζομένων στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ δείχνει πως καταλαβαίνει ο εργάτης την ανάγκη να ενισχύσει οικονομικά τη δύναμη εκείνη που οργανώνει, αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, έχει προοπτική και στόχο ο πλούτος που παράγει η εργατική τάξη να γίνει ιδιοκτησία της».

Τονίζει ιδιαίτερα ότι η επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης θα εξαρτηθεί από τον ακόμα καλύτερο σχεδιασμό το επόμενο διάστημα, το όσο το δυνατόν πιο πλατύ άνοιγμα στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές κ.λπ. «Δίνουμε αποφασιστικά και αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ