Τετάρτη 11 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στόχος το 50% στις 11 Μάη

Με στόχο την κάλυψη του 50% του πανελλαδικού πλάνου οι Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, τα σωματεία, οι σωματειακές επιτροπές, κ.λπ., δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με τη μάχη για την επιτυχία της μεθαυριανής πανελλαδικής - πανεργατικής απεργίας. Η μέχρι σήμερα εμπειρία από τη μάχη της εξόρμησης που έρχεται από διάφορες περιοχές της χώρας επιβεβαιώνει το κύρος που έχει αποκτήσει το ΠΑΜΕ στη συνείδηση των εργαζομένων. Ολο και περισσότεροι αναγνωρίζουν στις ταξικές δυνάμεις τη συνεπή και αδιάκοπη δράση τους για την οργάνωση των εργαζομένων για την όξυνση της πάλης τους ενάντια σε αυτή την πολιτική. Οπου οι ταξικές δυνάμεις θαρρετά και σταθερά δίνουν τη μάχη της εξόρμησης μετρούν αποτελέσματα.

Παράδειγμα που επιβεβαιώνει τα παραπάνω αποτελούν τα όσα μας μετέφερε η Φανή Τρέλλη στέλεχος της Τοπικής Γραμματείας Εβρου του ΠΑΜΕ. Η Γραμματεία κάλυψε ήδη το 80% του συνολικού της πλάνου και επόμενο στόχο έχει την κάλυψη του 100% έως τις 11 του Μάη. Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε, οι ταξικές δυνάμεις είχαν σταθερά στον προσανατολισμό τους, μαζί με την προετοιμασία της απεργίας της 1ης Μάη, και την οικονομική εξόρμηση. «Οπου πηγαίναμε είχαμε μπροστά το λαχνό», είπε χαρακτηριστικά, δηλαδή σε συγκεντρώσεις, σε περιοδείες μέσα στους τόπους δουλειάς. Οι εργαζόμενοι, τόνισε, εκτιμούν το ΠΑΜΕ, έχει ανέβει το κύρος του, αναγνωρίζουν «ότι είμαστε μέσα στους χώρους δουλειάς συνέχεια και παρεμβαίνουμε ουσιαστικά και αποφασιστικά». Οσοι κλήθηκαν ενίσχυσαν το ΠΑΜΕ, ακόμα και όσοι εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, γιατί «εκτιμούν τους αγώνες μας», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ γίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρου, μέσα από την οποία θα κληρωθούν 2 αυτοκίνητα. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 5 ευρώ. Το πρώτο αυτοκίνητο της λαχειοφόρου θα κερδίσει ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 5ης Ιούλη και το δεύτερο αυτοκίνητο ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης της 12ης Ιούλη του 2011.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ