Τετάρτη 20 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Φινάλε αγωνίας

Την τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τον υποβιβασμό έχουν σήμερα ΑΕΚ και Ηλυσιακός (φωτ. από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων)

Eurokinissi

Την τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τον υποβιβασμό έχουν σήμερα ΑΕΚ και Ηλυσιακός (φωτ. από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων)
Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού αλλά και στην αντίστοιχη που αφορά τη συμπλήρωση της πρώτης οκτάδας της βαθμολογίας, όπου τρεις θέσεις παραμένουν ανοικτές, πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Στα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια εντάσσονται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο (ΝΟVA) και η αντίστοιχη του Κολοσσού Ρόδου με τον Ηλυσιακό (ΕΤ1), με τους «κιτρινόμαυρους» και την ομάδα των Ιλισσίων να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να μη γίνουν... παρτενέρ του Ηρακλή στην Α2. Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο Ηλυσιακός, αφού με νίκη παραμένει στην κατηγορία ό,τι και να συμβεί στο άλλο παιχνίδι, ενώ σε περίπτωση ήττας θέλει το ίδιο να συμβεί και στην ΑΕΚ. Αντίθετα η «Ενωση» είναι σε δύσκολη θέση, αφού όχι μόνο θέλει νίκη δική της, αλλά και ήττα του Ηλυσιακού. Πάντως και οι αντίπαλοι των δυο ουραγών μόνο αδιάφοροι δεν είναι, αφού Πανιώνιος και Κολοσσός Ρόδου θέλουν τη νίκη ώστε να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην οκτάδα. Την τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στα πλέι οφ θέλει να αξιοποιήσει το Περιστέρι, που υποδέχεται το Μαρούσι χωρίς περιθώρια απωλειών, αφού ενδέχεται σε περίπτωση ήττας να μείνει εκτός.

Οσον αφορά την κορυφή, ο Ολυμπιακός, που έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα κυνηγήσει στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή το ρεκόρ να τερματίσει αήττητος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανελλήνιο θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα του στο ΣΕΦ. Τέλος, από τα αποτελέσματα των αγώνων Αρης - Ικαρος Καλλιθέας (NOVA) και Καβάλα - ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί η τελική κατάταξη της πρώτης εξάδας στη βαθμολογία.

Σημειώνεται ότι όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.

  • Σε νέα σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αποφασίστηκε να γίνει οριστικά στις 15 Μάη στο Ελληνικό και οι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να πάρουν από 900 εισιτήρια συν 50 προσκλήσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ