Τρίτη 19 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Κλιμακώνουν με δυο 48ωρες απεργίες

Σε αποφασιστική κλιμάκωση του αγώνα τους με δυο νέες 48ωρες απεργίες, στις 20 και 21 Απρίλη και στις 24 και 25 Απρίλη, προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Καζίνο Ξενοδοχείο και Τελεφερίκ Πάρνηθας με απόφαση του επιχειρησιακού τους σωματείου.

Οι εργαζόμενοι μετά την επιτυχημένη σε συμμετοχή 4ήμερη απεργία τους, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη για την ανάκληση όλων των απολύσεων, για υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2011, για να σταματήσουν οι μεθοδευμένες αναφορές, επιπλήξεις και ποινές, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, για να παρθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία της υγιεινής και ασφάλειας της δουλειάς τους, την επίλυση του κτιριακού προβλήματος.

Στο πλαίσιο των νέων απεργιακών κινητοποιήσεων το σωματείο καλεί σε συγκέντρωση, αύριο Τετάρτη, πρώτη μέρα της πρώτης 48ωρης απεργίας, στις 4 το απόγευμα στο παλιό πάρκινγκ (Ζυγός) και σε δεύτερη συγκέντρωση τη Δευτέρα, 25 Απρίλη, δεύτερη μέρα της δεύτερης 48ωρης απεργίας στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Οπως υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το επιχειρησιακό σωματείο, «γνωρίζουμε ότι για εμάς ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος. Στις σημερινές συνθήκες, που κάθε πλευρά της ζωής μας χτυπιέται, είναι χρέος μας να αντιπαλέψουμε αυτή την επίθεση. Να συντονίσουμε τη δράση μας με άλλα συνδικάτα και σωματεία, με τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία. Μέσα από τους αγώνες για την ικανοποίηση των αναγκών μας να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της τάξης μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ