Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»
Εκκληση για οικονομική ενίσχυση

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» ανακοινώνει τη φετινή της οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές του Πάσχα που σκοπό έχει, όπως πάντα, την ενίσχυση των πόρων του Σωματείου, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που περιθάλπει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών τους στις γιορτές.

«Οι άνθρωποι αυτοί όπως σας είναι ασφαλώς γνωστό από προηγούμενες επαφές μας, αναφέρεται, είναι θύματα πολιτικών διώξεων. Ολοι τους αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού που ύστερα από τη μεγάλη τους προσφορά στην πατρίδα αντί ανταμοιβής διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, έχασαν τις δουλειές τους και σήμερα ένα μέρος μένει αβοήθητο. Ετσι, παρά τις υποσχέσεις της πολιτείας που αρνήθηκε την υλική του αποκατάσταση, αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ" στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων αυτών, ενισχύοντάς τους σε μηνιαία βάση με μικρά χρηματικά βοηθήματα και στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με δοσμένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την εκπλήρωση της αποστολής μας, παρά τις δυσκολίες αυτές, τονίζεται, εμείς δε θα εγκαταλείψουμε το καταστατικό μας χρέος να μην αφήσουμε κανέναν από τους ανθρώπους μας αβοήθητους. Γι' αυτό χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η δική σας προσφορά και βοήθεια. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως πιστεύουμε ότι μέσα σ' αυτές θα κάνετε πάλι το καθήκον σας απέναντι στο Σωματείο μας όπως άλλωστε τόσα χρόνια».

Προσφορές γίνονται δεκτές στο γραφείο του σωματείου μας Ακαδημίας 78 Τ.Κ. 106 78, τηλ. 210-3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό 129/592361-13129/592361-13).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ