Σάββατο 26 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στάσεις εργασίας πραγματοποίησαν και χθες οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ και συνεχίζουν με νέα στάση (11 π.μ. - 5 μ.μ.) τη Δευτέρα 28 Φλεβάρη.

Χθες για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έκανε επίδειξη αυταρχισμού. Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, απεργοί οδηγοί λεωφορείων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), από όπου είχαν προγραμματίσει να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία. Στο σημείο συγκέντρωσης υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες περικύκλωσαν τους απεργούς. Οι τελευταίοι αποφάσισαν να πάνε στα γραφεία του σωματείου που είναι κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Τα ΜΑΤ «συνόδευσαν» τους απεργούς μέχρι και τα γραφεία του σωματείου!

Τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, θα επιδιωχθεί να γίνει κοινή συγκέντρωση - συζήτηση με όλους τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει και αν γίνει δε θα μπορεί να πάρει αποφάσεις. Με αυτά τα δεδομένα, οι ταξικές δυνάμεις αναδεικνύουν την ανάγκη να γίνουν γενικές συνελεύσεις, όπου θα προγραμματιστεί συγκεκριμένα η παραπέρα αγωνιστική δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ