Σάββατο 19 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
«Μπλόκο» σε διόδια και ακυρωτικά μηχανήματα

ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

MotionTeam

ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ
Αποφασιστικό «παρών» έδωσαν χτες εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στα διόδια των Μαλγάρων, της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και του Πολύμυλου Κοζάνης, καθώς και στις αφετηρίες των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές κατά των αυξήσεων στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ συγκεντρώθηκαν το πρωί στις αφετηρίες των αστικών λεωφορείων στον ΟΣΕ, στον Εύοσμο, στη Νεάπολη και την Ανω Τούμπα, επιβιβάζονταν στα λεωφορεία και αφού μπλόκαραν τα ακυρωτικά μηχανήματα, εξηγούσαν στους επιβάτες τους λόγους της κινητοποίησης, μοιράζοντας σχετική ανακοίνωση.

Με το σύνθημα «Καμιά ανοχή στη ληστεία μέσω των διοδίων. Να καταργηθούν τώρα όλα!» οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, «σήκωσαν» χτες τις μπάρες στα διόδια των Μαλγάρων από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το ίδιο έκαναν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς από τις 4.30 το απόγευμα και για δύο ώρες οι εργαζόμενοι της Πιερίας. Στα διόδια του Πολύμυλου συγκεντρώθηκαν επίσης οι εργαζόμενοι της Κοζάνης, παρόλο το δριμύ ψύχος που επικρατούσε χτες στην περιοχή. Για δύο ώρες άνοιξαν τα διόδια, μοιράζοντας τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ