Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ 1-0
Θετικό τεστ

Θετικό το τεστ της Εθνικής απέναντι στον Καναδά

Eurokinissi

Θετικό το τεστ της Εθνικής απέναντι στον Καναδά
Χρήσιμα συμπεράσματα, από τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που είδε, εξήγαγε ο Σάντος από τη φιλική νίκη με 1-0 (63' Φετφατζίδης) επί του Καναδά. Οι «γαλανόλευκοι» έδειξαν δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωθροί, ασύνδετοι, εν γένει κακοί. Αντίθετα στην επανάληψη παρουσιάστηκαν με περισσότερη διάθεση, καλύτερη συνεργασία, βρήκαν ρυθμό, έκαναν ευκαιρίες. Είναι δεδομένο - και επιβεβαιώθηκε ξανά χτες - ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά. Πάντως η εμφάνιση αρκετών νέων έδωσε υποσχέσεις.

«Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», ανέφερε ο Τζαβέλλας. Ο Σάντος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Κάποια διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες δυσκολίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι. Είχαμε ζητήσει καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι το οποίο δεν κάναμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μας πιέσει στην πρώτη μπαλιά. Στην ανάπαυλα βγάλαμε τους παίκτες που είχαν εμφανή σημάδια κόπωσης. Κάναμε κάποιες αλλαγές και ανεβάσαμε τη δυναμική της ομάδας. Για 25' παίξαμε πολύ καλά και κάναμε ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πετύχαμε». Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε, για την 9ετή προσφορά του, ο Οτο Ρεχάγκελ.

  • Λίγο αργότερα, επίσης σε φιλικό αγώνα, η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ