Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΑΟΚ
Νίκη ή ισοπαλία πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί σήμερα (20.00, Novasports 4), στην Κροατία, από τη Ντιναμό το ένα εισιτήριο (το άλλο, λογικά, θα πάρει η Βιγιαρεάλ) του 4ου ομίλου που οδηγεί στους «32» του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» θα πανηγυρίσουν μια σημαντική επιτυχία, όχι μόνο με νίκη αλλά ακόμα και με ισοπαλία. Μάλιστα, αν καταφέρουν αυτοί να κερδίσουν και δεν το πετύχει η Βιγιαρεάλ στην έδρα της Μπριζ, τότε ο «Δικέφαλος» θα περάσει και ως πρώτος. Αφού στην κατάταξη έχουν Βιγιαρεάλ 9, ΠΑΟΚ 8, Ντιναμό Ζαγκρεμπ 7, Μπριζ 3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν - όπως έχει επισημάνει στους παίχτες του ο Χάβος - μια πολύ γρήγορη ομάδα. Γι' αυτό τους ζήτησε να ελέγξουν το ρυθμό. Επίσης - ει δυνατόν - ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα φορτώσει με άγχος τη Ντιναμό και θα δώσει υπολογίσιμο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Παρά το γεγονός ότι και η ισοπαλία εξυπηρετεί τον «Δικέφαλο», ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως «δε θα πάμε με στόχο το 0-0, γιατί έτσι θα χάσουμε το παιχνίδι». Βέβαια, πρώτο μέλημα είναι το απαραβίαστο της άμυνας αλλά όχι μόνο με «ταμπούρι». Θέλει και περιμένει οι παίχτες του, όπως έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν, να αγωνιστούν έξυπνα και ισορροπημένα.

Κλείνοντας μεν τους διαδρόμους προς την εστία τους και δίνοντας χώρο στην αντίπαλο. Αλλά ταυτόχρονα, αναζητώντας τους τρόπους να βγουν μπροστά (κυρίως σε αντεπίθεση) και να υλοποιήσουν το ποθητό. Οι απουσίες είναι υπολογίσιμες αλλά στον ΠΑΟΚ επικρατεί πίστη πως οι αντικαταστάτες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα βάλλουν το δικό τους λιθαράκι για να επιτευχθεί η πρόκριση.


Ο Ιβιτς δεν μπορεί να βοηθήσει απόψε τον ΠΑΟΚ. Αλλά πιστεύει και περιμένει οι συμπαίχτες του να καλύψουν το κενό του και να πάρουν την πρόκριση

Motion Team

Ο Ιβιτς δεν μπορεί να βοηθήσει απόψε τον ΠΑΟΚ. Αλλά πιστεύει και περιμένει οι συμπαίχτες του να καλύψουν το κενό του και να πάρουν την πρόκριση

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ