Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0
ΠΑΟ για... τρίτος

Στο...πολικό Καζάν (θερμοκρασία -3) πάγωσαν και οι τελευταίες ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στον επόμενο γύρο του φετινού «Τσάμπιονς Λιγκ» αφού η χθεσινή ισοπαλία 0-0 με την ρωσική ομάδα, που αφήνει τους «πράσινους» στην τελευταία θέση του ομίλου, τους οδηγεί ρεαλιστικά να σκέφτονται μόνο την τρίτη θέση που οδηγεί στο «Γιουρόπα Λιγκ». Και αυτό γιατί η ελληνική ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς (έναντι 3 της Καζάν) και να πετύχει το απόλυτο στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα (εντός) και Κοπεγχάγη (εκτός) όσον αφορά την 2η θέση (και πιθανώς ίσως και την τρίτη), τα πράγματα δεν εξαρτώνται πλέον από αυτή. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάληξη του αγώνα Μπαρτσελόνα-Κοπεγχάγη (το αποτέλεσμα σε άλλη στήλη).

Το «τριφύλλι», αν και στάθηκε καλά αμυντικά, είχε την τύχη μαζί του όταν την χρειάστηκε στις ευκαιρίες των γηπεδούχων ( 5' Κορνιλένκο, 40' Ριαζάντσεφ, 41' Κορνιλένκο, 78' Νάβας, 84' Μάρτινς) ωστόσο στην επίθεση δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι. Ακόμα και όταν στο τελευταίο 15λεπτο ρίσκαρε στο παιχνίδι του (με την είσοδο και του Χριστοδουλόπουλου) το κέρδος ήταν μόλις μια καλή ευκαιρία (Γκοβού 83'). Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Σισέ να είναι αποκομμένος μπροστά και οι όποιες προσπάθειές του στηρίχθηκαν στις ατομικές εξάρσεις όπως του Λουίς Γκαρσία (πριν κουραστεί).

Ρούμπιν Καζάν :Ριζικόφ, Ανσάλντι, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ (72΄ Καραντενίζ), Σέζαρ Νάβας, Νομπόα, Καλεσίν, Μποκέτι, Νάτσο, Κάρλος Εντουάρντο (73΄ Μάρτινς), Κορνιλένκο (87΄ Μεντβέντεφ).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Κατσουράνης (80΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπουμσόνγκ (58΄ Μαρίνος), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκαρσία (69΄ Γκοβού), Καραγκούνης, Σισέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ