Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Δεσπόζει το ντέρμπι

Στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι στραμμένο σήμερα το βλέμμα των φιλάθλων αφού έχουμε το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς μπροστά από το τριφύλλι και ασφαλώς οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για τη νίκη.

Ο τεχνικός των πρασίνων δε θα έχει στη διάθεσή του Νίνη και Λέτο, επιστρέφει όμως ο Γκοβού. Στην αντίπερα όχθη, επιστρέφει ο Φουστέρ όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Πάντελιτς. Και οι δύο τεχνικοί, Νιόπλιας και Βαλβέρδε, τονίζουν ότι θα γίνει ένα ματς που όχι απαραίτητα θα κερδίσει ο καλύτερος αλλά ίσως ο τυχερότερος.

Στ' άλλα σημερινά ματς ο Αρης, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Κύπελλο, θέλει να... διασκεδάσει τις εντυπώσεις με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο Χαριλάου. Στο Αλκαζάρ η Λάρισα θα φιλοξενήσει την Ξάνθη.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος (απολύθηκε ο προπονητής Μίκαελ Στόρε) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ που έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1), Αρης-Ατρόμητος (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Λάρισα-Ξάνθη (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 4). ΑΥΡΙΟ: Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης, Σέρρες-Καβάλα (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Πανιώνιος-ΑΕΚ (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ