Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Οι ετεροδημότες στη μάχη

Στις φετινές τοπικές εκλογές, που θα γίνουν 7 και 14 Νοέμβρη 2010, όλοι οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στους δήμους που είναι γραμμένοι.

  • Η δυνατότητα που έχουν οι ετεροδημότες στις εθνικές εκλογές να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους δεν ισχύει για τις τοπικές εκλογές.
  • Ολοι οι ετεροδημότες θα πρέπει να πάνε να ψηφίσουν στους δήμους που είναι εγγεγραμμένοι. Αυτό σημαίνει πως όποιος διαμένει στην Αθήνα, αλλά είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια της Ικαρίας, της Μυτιλήνης κλπ., θα ψηφίσει στην Ικαρία, στην Μυτιλήνη κλπ., άσχετα εάν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισε στον τόπο κατοικίας του ως ετεροδημότης.
  • Η πολιτική σημασία των φετινών τοπικών εκλογών,(Καλλικράτης, μνημόνιο, αντιλαϊκή πολιτική σε εξέλιξη κ.λπ.), είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι στο παρελθόν, ίσης αξίας με αυτή των εθνικών εκλογών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος.
  • Στόχος είναι να φτάσει παντού το κάλεσμα της προσέλευσης όλων στην κάλπη, βάζοντας στην άκρη την καλλιεργούμενη παθητικότητα και μοιρολατρία, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια.
  • Για συνεννόηση ή για βοήθεια, οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 210.3301.464 και με τους: Βαγγέλη Τιρτιράκη, Θανάση Τζίμα, Μαρία Στρούπα, Αλεξάνδρα Προυσανίδου, Μανώλη Ταμπουρατζή, Νίκο Παπαϊωάννου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ