Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Καθιέρωση φάιναλ φορ

Tέλος στα πλέι οφ και την καθιέρωση φάιναλ φορ στο πόλο αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ που επικύρωσε και τυπικά την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ στις κατηγορίες Α1 ανδρών και γυναικών στην υδατοσφαίριση. Πλέον θα μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου, αντί των έξι που ίσχυε μέχρι φέτος. Τόσο οι ημιτελικές σειρές, όσο και οι τελικοί και οι αγώνες για τις θέσεις 3-4 θα κρίνονται στις τρεις νίκες.

Το φετινό πρωτάθλημα Α1 ανδρών θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου ή στις 7 Μαΐου (εξαρτάται από τις ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που δεν έχουν οριστεί ακόμη από τη LEN). Το πρωτάθλημα γυναικών θα αρχίσει στις 20 Νοεμβρίου, η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου και τα πλέι οφ στο αργότερο στις 29 Μαΐου.

Για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνουν οι αγώνες του ομίλου (συμμετέχουν ακόμη Μπρέσια, Ντούισμπουργκ, Γιουσμέ, Χάρκοβ) της πρώτης φάσης της Γιουρολίγκα, αναχωρεί σήμερα η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ