Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Δραστηριότητες

Σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτέμβρη

ΑΛΙΜΟΣ: Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, θα περιοδεύσει από τις 11.30 π.μ. στη φαρμακαποθήκη ΣΥΜΦΑ και στις 6 μ.μ. στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: Ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, θα περιοδεύσει στα Ιατρεία ΙΚΑ Παιανίας στις 9:45 π.μ. μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Παιανίας Κώστα Φιλιούση. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου και στις 11.15 π.μ. στις υπηρεσίες ΙΚΑ του δήμου μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κορωπίου Βαγγέλη Ρεμπάμπη.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών στις 8 το βράδυ.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Αντώνης Χατζηπαναγιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου, θα περιοδεύσουν από τις 10 το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στις υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου. Στις 2 μ.μ. θα έχουν συνάντηση - συζήτηση με τον εμπορικό σύλλογο και συζήτηση με τους καταστηματάρχες και στις 7 μ.μ. θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πάνω Χερσόνησο στο καφενείο του «Κώστα».

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο Θοδωρής Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής αντιπροσωπείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Ελληνικού για τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς, στις 10.30 π.μ. Στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει σε μαγαζιά της Αργυρούπολης και στις 6.30 μ.μ. στις καφετέριες και στα καφενεία στο Ελληνικό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

-- Στις 6 μ.μ., περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στη Δελφών με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 5.30 π.μ., περιοδεία σε υπηρεσίες του δήμου Αμπελοκήπων με τον Γιάννη Κατσαρό, υποψήφιο δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Στις 6 π.μ., περιοδεία στο εργοτάξιο «Αριστοτέλης» στην Καλαμαριά, με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

-- Στις 9 π.μ., περιοδεία στο δημαρχείο Αμπελοκήπων με τον Γιάννη Κατσαρό, υποψήφιο δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Στις 10 π.μ., περιοδεία στο ΙΚΑ Νεάπολης με τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στο Δημαρχείο του Αγ. Αθανασίου και στη συνέχεια στη Γέφυρα με τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας.

-- Στις 12 το μεσημέρι, περιοδεία στους εργαζόμενους στο δημαρχείο Συκεών με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη με γυναίκες στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης (οδός Ελπίδος) με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

ΣΕΡΡΕΣ: Στις 6.30 μ.μ., η υποψήφια δήμαρχος Φιλιώ Σαραντίδου θα περιοδεύσει στην αγορά και στα καταστήματα του κέντρου της πόλης των Σερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ