Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ετεροχρονισμένος τελικός

Οριστικά το επόμενο Σάββατο (ΕΤ 1, 17.00) θα αναδειχθεί η κυπελλούχος ομάδα στο χάντμπολ. Η ομοσπονδία όρισε τη συγκεκριμένη ημερομηνία αφού εξασφάλισε το δικαίωμα χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Βύρωνα. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ΑΣΕ Δούκα και Βριλήσσια. Να θυμίσουμε πως το «Final-4» ήταν να γίνει τον περασμένο Μάη στη Λαμία, αλλά ματαιώθηκε μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που έκαναν (πριν τον ημιτελικό) οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες τιμωρήθηκαν, εκτός των άλλων, και με μηδενισμό.

Ακόμα η ΟΧΕ αποφάσισε να φιλοξενήσει τους αγώνες του 2ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Γυναικών. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν 30 Νοέμβρη - 5 Δεκέμβρη, σε τόπο που θα καθοριστεί σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Εκτός από την ελληνική ομάδα συμμετέχουν Αζερμπαϊτζάν, Ελβετία και ΠΓΔΜ.

Η συνάντηση της Εθνικής Ομάδας των ανδρών με την αντίστοιχη της Νορβηγίας, για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, θα διεξαχθεί (31/10) στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης. Τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση η ελληνική ομάδα θα τις ξεκινήσει στις 27/10, αγωνιζόμενη εκτός έδρας (πόλη Ζλιν) με την Τσεχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ