Πέμπτη 29 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εμείς απειλούμε την πολιτική σας

Επίδειξη ...πυγμής θέλησε να κάνει χτες, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας φράση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Ζιώγα, ο οποίος επισήμανε ότι το ΚΚΕ θα επιδιώξει τη δημιουργία μαζικού κινήματος για τη μη εφαρμογή του νομοσχεδίου που προωθεί το υπουργείο. Η υπουργός - χτυπώντας, μάλιστα, το χέρι στο έδρανο - είπε ότι «δε θα δεχθούμε απειλές επί της εφαρμογής νόμων του κράτους», αναφέροντας πως «υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν και διαλύουν τα σεμινάρια αξιολόγησης» και πρέπει «να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις».

Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς υπονόησε η υπουργός και τι κατασταλτικούς μηχανισμούς έχει πιθανόν στο μυαλό της, δε θα αποτρέψουν, όμως, το εκπαιδευτικό κίνημα από την ανάπτυξη αγώνων που θα καταργούν στην πράξη τους σχεδιασμούς της ΕΕ και του κεφαλαίου που προσπαθούν να εφαρμόσουν στην εκπαίδευση...

Χαρακτηριστική, άλλωστε, ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γ. Ζιώγας, τονίζοντας πως «οι συνδικαλιστικοί φορείς επιλέγουν τις μορφές πάλης τους» και προσθέτοντας για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ότι «εμείς δεν είμαστε οι ...«κάποιοι». Είμαστε επώνυμοι. Απειλούμε την πολιτική σας, δεν το κρύβουμε. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να την ανατρέψουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ