Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Για ένα αγωνιστικό σωματείο

Κάλεσμα προς όλους τους ξενοδοχοϋπάλληλους να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» για ένα σωματείο μαζικό, ισχυρό, αγωνιστικό, απευθύνει με ανακοίνωσή της η παράταξη, ενόψει των εκλογών που πραγματοποιούνται στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας και ολοκληρώνονται σήμερα. Σήμερα τελευταία μέρα των εκλογών, μπορούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να ψηφίζουν στα γραφεία του σωματείου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, πάνω από 10 χρόνια την ευθύνη για το σωματείο την έχουν οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές. «Σε αυτά τα χρόνια το σωματείο συρρικνώθηκε, οι νέοι έμειναν έξω από το σωματείο, οι συνελεύσεις μειώθηκαν, η παρέμβαση της πλειοψηφίας στην εργοδοτική αυθαιρεσία ήταν ανύπαρκτη, η αντίδραση στην αφαίρεση των δικαιωμάτων μας ήταν μηδενική ή στην καλύτερη περίπτωση υποτονική», σημειώνεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

«Θα αγανακτούμε με την ένταση στη δουλιά, τη μείωση των εισοδημάτων μας, την αφαίρεση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, με τις δυσκολίες να τα βγάζουμε πέρα και να μην αλλάξουμε τίποτα;», αναρωτιέται η ΔΑΣ στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, καλεί τους ξενοδοχοϋπάλληλους να ψηφίσουν ΔΑΣ και παράλληλα να στείλουν μήνυμα αντίθεσης, μήνυμα διαφωνίας με αυτή την αντεργατική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ