Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΥΒΟΙΑ: Σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή πανευβοϊκή 4ωρη στάση εργασίας και το συλλαλητήριο των ταξικών δυνάμεων στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα καλεί όλους τους εργαζόμενους του νησιού η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ. Να συμμετέχουν στην κινητοποίηση με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου και το Σωματείο Λευκού Κρέατος του νομού.

ΠΑΤΡΑ: Τους απεργούς που συμμετείχαν στη χτεσινή παμπατραϊκή απεργία και ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ. «Μπορούμε να εμποδίσουμε τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι η δύναμή μας βρίσκεται στην ταξική ενότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή της. «Αρκεί να εγκαταλείψουμε το πολιτικό και συνδικαλιστικό προσωπικό της πλουτοκρατίας. Να δυναμώσουμε το ΠΑΜΕ», συμπληρώνει, καταγγέλλοντας ότι - επιβεβαιώνοντας τη στήριξη που προσφέρουν στην επίθεση της εργοδοσίας - οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού υπονόμευσαν ανοιχτά την απεργία.

«ΕΒΕΛ - Ι. Δημόπουλος»: Το πρόγραμμα εκτεταμένων απολύσεων που σχεδιάζει η διοίκηση της εταιρείας, έχοντας κάνει αρχή ήδη με δύο εργαζόμενους και με πρόσχημα την κρίση (την ώρα που για να καλυφθούν οι ανάγκες της παραγωγής οι εργαζόμενοι δουλεύουν υπερωρίες) καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

ΑΛΙΒΕΡΙ: Κινητοποίηση στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου διοργανώνει η Γραμματεία Νότιας Εύβοιας του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη, ενάντια στην κατάργηση των ΒΑΕ, τις απολύσεις, για την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων κλπ. Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ