Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ
Να παραμείνει πρώτη

«Παίζουμε την πρώτη θέση και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να έχουμε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση». Με τα λόγια αυτά ο Ρεχάγκελ έδωσε (χτες) το στίγμα του σημερινού αγώνα στο Ισραήλ (20.00, «Mega»), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Η Εθνική προσβλέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα ή (βοηθούμενη από τ' άλλα αποτελέσματα) και να τα βελτιώσει.

«Κλειδί», για να έχει επιτυχή κατάληξη η προσπάθεια, κατά τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, «να περιορίσουμε τα λάθη στο μίνιμουμ». Ενα αναπάντεχο πρόβλημα... πονοκεφαλιάζει τον Ρεχάγκελ. Ο Σεϊταρίδης ξύπνησε χτες με έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την «τελευταία στιγμή». Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, ποντάροντας και στην έδρα, πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν, όπως όλα έδειχναν χτες βράδυ, θα έχουν τελικά και τη σημαντική ενίσχυση του Μπεναγιούν. Οι άλλες αναμετρήσεις του 2ου ομίλου είναι: Μολδαβία - Ελβετία και Λουξεμβούργο - Λετονία.

  • Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πίστη στις δυνατότητές τους, παίχτες και τεχνική ηγεσία στην Εθνική Ελπίδων «ανοίγουν» σήμερα την αυλαία των υποχρεώσεών τους στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO U-21 2009-2010. Υποδέχονται στην Τρίπολη (17.00, ΝΕΤ) την Εθνική Ελπίδων της ΠΓΔΜ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος Ράντεκ Πρίχοντα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ