Τετάρτη 9 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Το ... «αυτονόητο» (!)

Ο κύριος Βερελής είπε το «αυτονόητο»! Ετσι δήλωσε προχτές ο στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, ο Πάνος Μπεγλίτης, κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Μεταφορών.

Τι, όμως, είπε ο κύριος Βερελής, το οποίο το βρήκε «αυτονόητο» ο κ. Μπεγλίτης; «Απ' ό,τι γνωρίζουμε διαχρονικά, όλα τα ταμεία όλων των κομμάτων κάπως έτσι γέμιζαν» (!), υποστήριξε ο κύριος Βερελής, εννοώντας φυσικά το «μπούκωμα» των κομματικών ταμείων με τις μεθόδους της «Ζήμενς».

Θα 'λεγε κανείς ότι ο Βερελής «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια». Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, όσα ξέρει ο νοικοκύρης - για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ - δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Μόνο που από το σημείο αυτό, της έμμεσης, δηλαδή, ομολογίας ότι η ιστορία Τσουκάτου δεν ήταν ένα «στιγμιαίο αδίκημα», αλλά μια κατάσταση που «διαχρονικά» ίσχυε στο ΠΑΣΟΚ, μέχρι του σημείου να υποστηρίζεται ότι επρόκειτο για μια πρακτική τόσο διαδεδομένη που συνιστά κάτι το «αυτονόητο» (!), υπάρχει μια όχι και τόσο μικρή απόσταση.

Θα πρόκειται, προφανώς, για την απόσταση που «χωρίζει» τις ευθύνες του κ. Παπανδρέου ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, από τις ευθύνες που είχε ως μεγαλοστέλεχος και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, την εποχή που γίνονταν τα ...«αυτονόητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ