Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΝΕ ΣΤΑ ΙΕΚ
Κάλεσμα στα εργατόπαιδα για συσπείρωση στο ΚΚΕ

Από τη χτεσινή εξόρμηση στο Χαλάνδρι
Από τη χτεσινή εξόρμηση στο Χαλάνδρι
Σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η μεγάλη εξόρμηση της ΚΝΕ σε χώρους της εκπαίδευσης και ειδικά στα ΙΕΚ με στόχο να έρθει σε επαφή με εργαζόμενους σπουδαστές, να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να φτάσουν σε αυτούς οι θέσεις του ΚΚΕ για τους εργαζόμενους και για την Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στα πλαίσιο αυτό, χτες το απόγευμα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ βρέθηκαν στο δημόσιο ΙΕΚ Χαλανδρίου. Στους σπουδαστές μοιράστηκε η Επερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των ΙΕΚ και τα προβλήματα των σπουδαστών, μαζί με ένα κάλεσμα διεκδίκησης και πάλης με τις θέσεις του ΚΚΕ για τους εργαζόμενους.

Με ειδική ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ στην Κατάρτιση καλεί «όλους τους σπουδαστές, τους καθηγητές και τους γονείς να οργανώσουν τον αγώνα τους με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, τονίζεται, θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση».

Στα ΙΕΚ του Πειραιά

Στον Πειραιά σήμερα στις 9 π.μ. ο Κώστας Πασσάς, μέλος του ΓΠ θα περιοδεύσει στα ΙΕΚ της Αγίας Σοφίας και στις 4 μ.μ. ο Αγγελος Λούπης, μέλος του ΣΠ, θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ Κερατσινίου.

Αύριο στις 6 μ.μ. στο ΙΕΚ Ρέντη θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή στις 6 μ.μ. ο Μάκης Μπίκας, μέλος του ΣΠ, θα περιοδεύσει στο Ενιαίο Νυχτερινό και στο Νυχτερινό Γυμνάσιο Περάματος.

Στα σχολεία και στα ΙΕΚ στο Βόλο

Σήμερα, στα 2ο και 8ο Ενιαίο Λύκειο η Ν. Μωυσίδου, μέλος του ΣΠ Θεσσαλίας, στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Ν. Ιωνίας ο Δ. Λούμας, μέλος του ΝΓ Μαγνησίας και στο 3ο Ενιαίο Λύκειο ο Θ. Βλαχάκης, γραμματέας του ΝΣ Μαγνησίας. Ακόμα, σήμερα προγραμματίζεται εξόρμηση στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Βόλου και περιοδεία του Δ. Λούμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ευρωεκλογές Ιούνη 20243
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ