Τρίτη 6 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ
ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΣΑΦΕΙΑ
εκλογολογίας και αποπροσανατολισμού

Αλέκα Παπαρήγα : Οποτε κι αν γίνουν εκλογές, ο ελληνικός λαός πρέπει να σκεφτεί τα συμφέροντά του και την εμπειρία των τελευταίων χρόνων, τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που του έδωσαν βάσανα και δυστυχία

Σκόπιμα και συνειδητά η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, αποφεύγουν να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους, για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο, αποσκοπώντας στην όσο γίνεται διατήρηση του ατού του "εκλογικού αιφνιδιασμού" από τη μια και στην αποπροσανατολιστική εκλογολογία από την άλλη.

Στο μεταξύ, η άποψη για πρόωρες εκλογές φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στο πρωθυπουργικό επιτελείο, το οποίο περισσότερο απασχολείται με τη μεθόδευση με την οποία θα επιχειρηθεί να "εξουσιοδοτηθεί εν λευκώ" η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για την εφαρμογή νέων, σκληρότερων αντιλαϊκών μέτρων, σε ενδεχόμενο εκλογικής της νίκης.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα,παρεμβαίνοντας στο κλίμα εκλογολογίας, δήλωσε ότι "εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν όταν το αποφασίσει ο ΣΕΒ και οι διάφοροι μηχανισμοί και παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ενωσης".


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ