Τρίτη 15 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τα θρίλερ σώζουν τη βραδιά

Ο Ιούλης προχωρά με βήματα καυτά και βιαστικά. Δεκαπέντε έχει κιόλας. Η Αθήνα αδειάζει σιγά αλλά συστηματικά και φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ. Μια ταινία θέλουμε να δούμε σήμερα, μια ταινία που να μας πάρει λίγο το μυαλό, να μας ξεκουράσει και γιατί όχι να μας συναρπάσει. Ας δούμε τι έχει το πρόγραμμα.

Από την ΕΤ3 στις 22.30 "Μια ξένη ανάμεσά μας" του Σίντνεϊ Λιούμετ. Μια γυναίκα αστυνομικός μεταμφιέζεται σε μέλος μιας ιδιαίτερης κοινότητας της Νέας Υόρκης, εισέρχεται στα άδυτά της και προσπαθεί να διαλευκάνει ένα φόνο. Με τη Μέλανι Γκρίφιθ.

Από την ΕΤ2 στις 23.30 "Σάνσετ Γκρίλ" του Κέβιν Κόνορ.

Ενας νεαρός Μεξικάνος καταφέρνει να ταχυδρομήσει ένα φάκελο με διεύθυνση στο Σάνσετ Γκριλ, ένα καφέ του Λος Αντζελες, λίγο πριν δολοφονηθεί με άγριο τρόπο στους δρόμους της Τιχουάνα. Ο παραλήπτης που είναι ο πρώην σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καφέ, δε δίνει στην αρχή την απαιτούμενη σημασία στο περιεχόμενο του γράμματος. Μια μέρα όμως, η γυναίκα του θα δολοφονηθεί με τον ίδιο άγριο τρόπο και εκείνος θα ξαναδιαβάσει το γράμμα προσεκτικά και θα επιχειρήσει να ανακαλύψει και να συλλάβει το δολοφόνο. Με τον Κέβιν Κόνορ.

Από το MEGA στις 23.00 "Πέφεκτ" του Τζέιμς Μάριτζες.

Παίζουν οι: Τζον Τραβόλτα, Τζέμι Λι Κέρτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ