Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ»
Μάχη μέχρι την Κυριακή

Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε, χτες το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Κώστας Θεοδωρίδης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Κώστας Θεοδωρίδης
Η απήχηση που βρίσκει το κάλεσμα για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Πολίχνης, και η απόφαση του λαού να στηρίξει με την ψήφο του αυτή την προοπτική, αναδείχτηκε μέσα από τη χτεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοτικής Συνεργασίας για την Πολίχνη», που έγινε μπροστά στο Δημαρχείο. Στη συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος την Κυριακή στο β` γύρο των εκλογών διεκδικεί την ψήφο των δημοτών με αντίπαλο τον νυν δήμαρχο της ΝΔ Μ. Ξανθόπουλο.

Ο Κ. Θεοδωρίδης κάλεσε το λαό και τη νεολαία της Πολίχνης να δώσουν αποφασιστικά και με αισιοδοξία τη μάχη μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Οπως είπε, «απλώνουμε το χέρι στη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και των δυνάμεων που αγωνιούν για το μέλλον αυτής της πόλης. Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια την πορεία που χαράξαμε εδώ και χρόνια με στόχο: Την ανάδειξη των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν κάτοικοι αυτής της πόλης. Την ευρεία συσπείρωση των Πολιχνιωτών, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων για να διεκδικήσουμε τη λύση τους».

Παρουσιάζοντας την άλλη αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση που πρεσβεύει η «Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη», σημείωσε: «Αγωνιζόμαστε για να δημιουργήσουμε ανθρώπινες συνθήκες ζωής στις γειτονιές μας με έργα υποδομής (δρόμους, πάρκα, καθαριότητα, κ.ά.) για να γίνει η ζωή των κατοίκων της πόλης μας καλύτερη, δημιουργικότερη, πιο ανθρώπινη.

Καταλήγοντας, κάλεσε σε συμπαράταξη όλους όσοι αρνούνται να έχουν μια δημοτική αρχή που απλά διαχειρίζεται τα δημοτικά πράγματα και έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τις γειτονιές της πόλης και που δεν έχει τη θέληση και τη δύναμη να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία αυτά που ανήκουν στο εργαζόμενο λαό και τη νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ