Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι θα πουν, τώρα, οι συκοφάντες;

Παπαγεωργίου Βασίλης

Τώρα που βγήκε στο φως η «ιερή συμμαχία» ανάμεσα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και στον δήθεν «αντάρτη» της ΝΔ για το Δήμο Καρδίτσας, τώρα που η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» του νομού δηλώνει, επισήμως και ρητώς, ότι δεν υποστηρίζει ούτε τον υποψήφιο της ΝΔ, ούτε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και καλεί τους ψηφοφόρους να ρίξουν «άκυρο ή λευκό» στον β΄ γύρο των νομαρχιακών εκλογών στην Καρδίτσα, τι θα πουν όλοι εκείνοι που, τόσο καιρό, έκαναν λόγο για «ανίερες συμμαχίες ΚΚΕ - ΝΔ»; Φυσικά, δεν περιμένουμε κανένας από δαύτους να κάνει την αυτοκριτική του και να ζητήσει συγνώμη για τις αισχρές συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ.

Η ηγεσία της ΝΔ δε θ' απολογηθεί για το στέλεχός της που «τακίμιασε» με το ΠΑΣΟΚ, φτιάχνοντας «πρασινογάλαζο μέτωπο» κατά του κομμουνιστή δημάρχου, τον οποίον, προεκλογικά, δήλωσε ότι «στηρίζει», γιατί εκείνη η «στήριξη» ήταν μια «πολιτική προβοκάτσια», που θέλησε να την εκμεταλλευτεί για δικούς της ύπουλους σκοπούς. Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ δε θα ζητήσουν συγνώμη, γιατί δε θέλουν να παραδεχτούν ότι στόχος τους είναι η συκοφάντηση του ΚΚΕ, ώστε να «ψαρεύουν σε θολά νερά» αριστερές και προοδευτικές ψήφους. Και, φυσικά, δε θα παραδεχτούν ότι εν γνώσει τους έγραφαν ψέματα οι διάφοροι «Πρετεντέρηδες» και «Καρελιάδες», γιατί θέλουν να συνεχίσουν τις αντικομμουνιστές συκοφαντίες, από τις οποίες «βγάζουν το παντεσπάνι τους».

Περιμένουμε, όμως, από τους απλούς ψηφοφόρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ να συνειδητοποιήσουν τι έγινε και τι πάει να γίνει στην Καρδίτσα και να ρίξουν, μαζικά, την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο του κομμουνιστή δημάρχου. Οχι μόνο για να τιμωρήσουν αυτούς που πήγαν να τους εξαπατήσουν, αλλά για να ξαναέχουν μια Δημοτική Αρχή που θα συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα όλων των λαϊκών ανθρώπων της πόλης, ανεξαρτήτως πού ανήκουν κομματικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ