Πέμπτη 3 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Να μη λείψει κανείς από την πανεξόρμηση της Κυριακής

Μεγάλη πανεξόρμηση διοργανώνεται από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ για την ερχόμενη Κυριακή, 6 Ιούνη. Μία βδομάδα πριν την κάλπη των ευρωεκλογών επιδιώκεται ο εκλογικός «Ριζοσπάστης» να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια λαϊκών οικογενειών και μαζί του το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και το κάλεσμα συμμετοχής στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται την τελευταία βδομάδα.

Ο στόχος για όλες τις Κομματικές Οργανώσεις είναι διττός. Αφ' ενός, να καταγράψουν ρεκόρ διακίνησης της εφημερίδας και, αφ' ετέρου, να επισκεφτούν και να συνομιλήσουν ξανά με όλους εκείνους με τους οποίους έχουν ήδη συζητήσει για την αναγκαιότητα να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Για την επιτυχία της πανεξόρμησης οι οργανώσεις του Κόμματος αλλά και της ΚΝΕ εργάζονται ήδη από μέρες, έτσι ώστε να καταγραφεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών και φίλων, αλλά και για να φτάσει ο «Ριζοσπάστης» και το ψηφοδέλτιο σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια, εργασιακούς χώρους, σχολές. Με ιδιαίτερη μεθοδικότητα προετοιμάζεται η Κομματική Οργάνωση της Αθήνας, καθώς εκτός των άλλων τρεις μέρες μετά την εξόρμηση, την Τετάρτη πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Πεδίον του Αρεως.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ