Τρίτη 4 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις με μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θέμα συζήτησης τις Ευρωεκλογές και τη Διακήρυξη της ΚΕ του Κόμματος:

- Αύριο Τετάρτη, σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Κοβεντάριο», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Τετάρτη, σε συγκέντρωση στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ», στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Τετάρτη περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 13.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πανσπουδαστικής, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

- Την Πέμπτη, 6/5, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Αγίου Παύλου, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τετάρτη, 12/5, σε συγκέντρωση της ΚΟ ΓΕΩΤΕΕ της ΚΟΑ στο εκλογικό κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ