Τρίτη 2 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Ούτε ένα λεπτό χαμένο

Σε προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά μίλησε το Σαββατοκύριακο ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο Σπ. Χαλβατζής

Motion Team

Ο Σπ. Χαλβατζής
«Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή των εκλογών δεν πρέπει να πάει ούτε ένα λεπτό χαμένο. Να απευθυνθούμε ξανά σε όλους εκείνους που συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, με το πρόγραμμα του Κόμματος, με την πολιτική μας πρόταση και το ψηφοδέλτιο, να μη χαρίσουμε ούτε μια ψήφο, ούτε μια συνείδηση στο δικομματισμό». Το σύνθημα της τελικής ευθείας των εκλογών, έδωσε από τη Δυτική Μακεδονία ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Κυριακή στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κόμματος στη Φλώρινα, την Καστοριά και τα Γρεβενά.

Η περιοδεία του Σπύρου Χαλβατζή ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Φλώρινα, σε μια μαζική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό, Ευάγγελος Αλεξίου, Εμμανουήλ Βογιατζής, Ευθυμία Ναλπαντίδου.

Νωρίς το απόγευμα, το στέλεχος του ΚΚΕ μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Καστοριά, παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Αποστόλη Μακρή, Δημήτρη Μόσχου και Σωτήρη Χαραμόπουλου.

«Τις μέρες αυτές, η προεκλογική δουλιά των μελών, των φίλων και των συνεργαζόμενων με το ΚΚΕ συναγωνιστών, ανέδειξε τον ώριμο προβληματισμό και την αγανάκτηση που επικρατεί στο λαό για την πολιτική του δικομματισμού. Ο προβληματισμός αυτός παίρνει και πρακτικές διαστάσεις, όλο και περισσότερος κόσμος ενώνει προεκλογικά τη φωνή του με τους κομμουνιστές και αυτό θα βρει αντίκρισμα και στην κάλπη της Κυριακής» τόνισε ο Σπύρος Χαλβατζής.

Στα Γρεβενά, η προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Σπύρος Χαλβατζής αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών και στα αντιλαϊκά μέτρα που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν στα συρτάρια τους για τους εργαζόμενους, τους φτωχομεσαίους αγρότες, τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες και τη νεολαία. «Προϋπόθεση για την ενίσχυση των αγώνων την επόμενη μέρα, για την αναχαίτιση της αντιλαϊκής επίθεσης που ετοιμάζουν, ανεξάρτητα με το ποιος τελικά θα κυβερνήσει, είναι η μείωση της δύναμης του δικομματισμού και η ενίσχυση του ΚΚΕ. Για την επίτευξη αυτού του στόχου πρέπει μέχρι την Κυριακή να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε ο Σπύρος Χαλβατζής.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Γρεβενών Βασίλης Καραμήτρος και Περικλής Κουρμούλης.

Το Σάββατο ο Σπύρος Χαλβατζής μίλησε στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη. Συγκεντρώσεις μέσα από τις οποίες αναδείχτηκε η δυναμική των ενωτικών ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στην περιοχή και η πρόθεση του εργαζόμενου λαού και της αγροτιάς να στηρίξει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης του Μάρτη. Στη συγκέντρωση στη Δράμα χαιρέτισαν οι υποψήφιοι Σταύρος Μπατζέλας, Λάζαρος Παντελίδης, Γιάννης Στεφανίδης και Στέργιος Σιμιτλιώτης. Στη συγκέντρωση στην Καβάλα χαιρέτισαν οι υποψήφιοι Κώστας Μακέδος, Μανώλης Μαυροφώτης, Χρήστος Ποτόλιας και Πέτρος Ταχματζίδης. Μεγάλη ήταν η συγκέντρωση και στην Ξάνθη, όπου χαιρέτισαν οι υποψήφιοι Γιώργος Κολάρος, Δημήτρης Νεοφυτίδης, Αχμέτ Κεχαγιά Ιχσάν και Δημήτρης Φωτιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ