Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Δηλώσεις για τις εντυπώσεις...

Συντηρώντας το παιχνίδι των εντυπώσεων οι εκπρόσωποι του δικομματισμού έσπευσαν να ζητήσουν δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση, επιχειρώντας να... πείσουν ότι οι πολιτικοί αρχηγοί τους κέρδισαν τις εντυπώσεις από το προχτεσινό «ντιμπέιτ»...

Ενισχύοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι, η Αν. Διαμαντοπούλου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ και ο Θ. Ρουσόπουλος εκ μέρους της ΝΔ, υποστήριξαν ότι ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Καραμανλής, έδωσαν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού. Στην ουσία προσπάθησαν να κρύψουν αυτό που εξόφθαλμα φάνηκε, δηλαδή την πλήρη ταύτισή τους στις βασικές πολιτικές επιλογές τους, οι οποίες είναι υποταγμένες στο νεοφιλελεύθερο μονόδρομο.

Συγκεκριμένα, η Αν. Διαμαντοπούλου ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Παπανδρέου έδειξε ειλικρίνεια, θέρμη, αμεσότητα, γνώση, απέφυγε οποιοδήποτε λαϊκισμό, επιθετικότητα ή οποιοδήποτε καταγγελτικό στοιχείο, δείχνοντας την άνεση του ανθρώπου που θα κυβερνήσει, έχοντας γνώση των προβλημάτων, γνώση της κατάστασης και όραμα για το μέλλον».

Την ίδια στιγμή ο Θ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι «ο Κώστας Καραμανλής με επιχειρήματα, ολοκληρωμένη γνώση των θεμάτων, λόγο που έπειθε τους Ελληνες πολίτες, απάντησε στα ερωτήματα».

Συγχρόνως, οι εκπρόσωποι και των δυο κομμάτων, προσπαθώντας να δώσουν «τροφή» για νέες ανέξοδες αντιπαραθέσεις, μίλησαν για νέα τηλεμαχία, με την Αν. Διαμαντοπούλου να δηλώνει: «Αν υπάρχει δυνατότητα δεύτερου debate με όλους τους αρχηγούς, δεν έχουμε αντίρρηση» και τον εκπρόσωπο της ΝΔ να... «πετάει το γάντι» και να δηλώνει: «Θα χαρούμε ακόμη περισσότερο εάν ο κ. Παπανδρέου αποδεχτεί τη συζήτηση με τον κ. Καραμανλή, πρόταση η οποία παραμένει ανοιχτή έως την επόμενη Παρασκευή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ