Τρίτη 28 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ο αγώνας στα χέρια των εργαζομένων

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) με αφορμή τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να πάρουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αναπτύσσοντας και τις κατάλληλες συμμαχίες με τα άλλα λαϊκά και εργατικά συνδικάτα, με αιτήματα που να απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες τους και στην επίθεση της κυβέρνησης στην Υγεία.

Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ είναι η 48ωρη απεργία στις 4-5 Νοέμβρη και συγκέντρωση στις 4.11.2003 στον πεζόδρομο της Κοραή, ώρα 11 πμ. Επίσης, στην περιφέρεια θα γίνουν συγκεντρώσεις με τα ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Επίσης θα γίνει 48ωρη απεργία στις 20-21 Νοέμβρη και πενθήμερη κινητοποίηση στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει ότι η κλιμάκωση προϋποθέτει πρώτα και κύρια την ανατροπή του συγκεκριμένου πλαισίου δράσης έτσι ώστε στην προμετωπίδα του να έχει τη διεκδίκηση δημόσιου δωρεάν συστήματος Υγείας που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες με την ταυτόχρονη κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.

Νοσοκομειακοί γιατροί

Οι νοσοκομειακοί γιατρών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα 48ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 30 - 31 Οκτώβρη 2003.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ