Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Το «ΧΑΟΣ» πίσω από τη βιτρίνα

Η άθλια πραγματικότητα και τα σημαντικά προβλήματα που βιώνουν παίκτες και προπονητές της κατηγορίας αποκαλύπτονται σε ντοκιμαντέρ του Συνδέσμου των παικτών

Eurokinissi

Αίσθηση προκαλούν για μια ακόμα φορά τα όσα αποκαλύπτει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών / Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) σχετικά με τα όσα συμβαίνουν πίσω από τη βιτρίνα της Super League 2 και με τη στυγνή πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των παικτών της κατηγορίας. Οι νέες αποκαλύψεις του ΠΣΣΑΠΠ έρχονται με τη μορφή ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και τίτλο «Πρωτάθλημα Δεύτερης Κατηγορίας - ΧΑΟΣ», το οποίο αποτελείται από τρία επεισόδια και θα προβληθεί τις επόμενες μέρες. Χθες ο ΠΣΑΠΠ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο ετοιμαζόταν επί μήνες και στο οποίο παίκτες και προπονητές της δεύτερης κατηγορίας μιλούν για τις καταστάσεις εκτός ορίων που έχουν κληθεί να βιώσουν, είτε οι ίδιοι είτε συμπαίκτες τους.

Παίκτες που έτρωγαν από το συσσίτιο, παίκτες που «έπεφταν κάτω» από την πείνα, άλλοι που έκαναν ψυχοθεραπεία για να αντέξουν τις συνθήκες που βίωναν, παίκτες που έκαναν τον σταυρό τους όταν πληρώνονταν, μη γνωρίζοντας πότε θα δουν ξανά «το χρώμα του χρήματος», είναι μερικά από τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτονται. Η δε συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συνταρακτική και κυρίως ακόμα πιο αποκαλυπτική, όπως προαναγγέλλει ο ΠΣΑΠΠ σχετικά με το τι επικρατεί στην κατηγορία.

Αποτυχημένο πείραμα για τα «θέλω» των επιχειρηματιών

Θυμίζουμε ότι για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και οι προπονητές της SL2, εκτός του ΠΣΑΠΠ κατά καιρούς έχουν υπάρξει αντιδράσεις και παρεμβάσεις και από συναδέλφους τους, παίκτες και προπονητές, της μεγάλης κατηγορίας, της Super League.

Τη γενικότερη εικόνα της κατηγορίας συμπληρώνουν οι πρόσφατες έρευνες των αρχών για εμπλοκή παραγόντων σε διεθνές κύκλωμα με στημένα παιχνίδια. Ολα αυτά σε ένα πρωτάθλημα - μαραθώνιο με 30 ομάδες, ένα εγχείρημα που εμπνεύστηκαν στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, με επιδίωξη την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση των επιχειρηματιών του χώρου και των «θέλω» τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ