Τετάρτη 14 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ξανά στους δρόμους οι εργαζόμενοι σε Επισιτισμό - Τουρισμό

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι σε Τουρισμό - Επισιτισμό και τα σωματεία τους την Τρίτη 20 Απρίλη, συνεχίζοντας τον αγώνα για να επιστρέψουν όλοι στη δουλειά, με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, με μέτρα προστασίας της υγείας τους. Μετά τις συγκεντρώσεις, παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες που οργάνωσαν σε μια σειρά από περιοχές της χώρας, τα σωματεία σχεδιάζουν τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες με επόμενο σταθμό την 20ή Απρίλη, μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τον κλάδο. Παράλληλα, προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στην απεργία της Πρωτομαγιάς και την απάντηση των εργαζομένων στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε κινητοποίηση την Τρίτη 20 Απρίλη, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την Παρασκευή 16 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., οργανώνει διαδικτυακή σύσκεψη σωματείων της Αττικής με θέμα την προετοιμασία της κινητοποίησης στις 20 Απρίλη και της απεργίας της Πρωτομαγιάς.

Σε συγκέντρωση στις 20 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στον Επισιτισμό Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ